Τρόποι Πληρωμών

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η Casa Solutions Gekas  έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής τους στην σελίδα checkout (Ταμείο) αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η ενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης, η αξία της παραγγελίας κα.

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα):

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό της παραγγελίας σας που θα σας δοθεί αμέσως μετά την καταχώριση της σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Ο κωδικός της παραγγελίας περιλαμβάνεται και στο email Επιβεβαίωσης παραγγελίας. Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του e-banking σας ή σε υποκατάστημα τράπεζας συμπληρώνοντας τον αριθμό παραγγελίας και το Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ( ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ). Στη συνέχεια στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με email στη διεύθυνση casasolutionsgekas@gmail.com ή επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Πωλητή e-shop της εταιρίας μας στο τηλέφωνο 2102797645.

ΑLPHA BANK: ΙBAN: GR04 0140 1840 1840 0200 2017 115

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN: GR42 0172 1830 0051 8309 8740 452

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα CASASOLUTIONSGEKAS.COM δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Diners, Maestro & American Express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (3D Secure, SSL-128 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε στη φόρμα πληρωμής τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Μόλις προχωρήσετε σε ολοκλήρωση της παραγγελίας θα ανακατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς και θα σας εμφανιστεί σε ξεχωριστό παράθυρο η φόρμα πληρωμής. Τα στοιχεία τα οποία θα συμπληρώσετε στη φόρμα πληρωμής τα παρέχετε στο σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της Viva Wallet και όχι στο ηλεκτρονικό κατάστημα CASASOLUTIONSGEKAS.COM. Το CASASOLUTIONSGEKAS.COM δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά, αλλά ενημερώνεται από την Viva Wallet για την κατάσταση της πληρωμής.

Υποστήριξη άτοκων δόσεων

Έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας που υποστηρίζει δόσεις.