Καθρέφτες - Home Mirror Trends για το 2023-2024

Καθρέφτες – Mirror Trends για το 2023-2024

Οι καθρέφτες έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνουν τους χώρους του σπιτιού μας, να προσθέτουν προσωπικότητα και να φωτίζουν τα δωμάτια, καθιστώντας τους ένα ευέλικτο και ουσιαστικό στοιχείο στη σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση. Στην εταιρία μας Casa Solutions Gekas ενημερωνόμαστε άμεσα με αυτές τις τάσεις για να μπορέσουμε μέσα από τις συμβουλές μας να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τις αντανακλάσεις του σπιτιού σας κομψές και επίκαιρες.

Continue reading

Home Lighting - Φωτιστικό οροφής IRIS PENDANT LAMP BLUE Μονόφωτο

Φωτισμός 2023-2024 : Οι τάσεις για κάθε χώρο!

Ο φωτισμός είναι κάτι περισσότερο από μια πρακτική ανάγκη είναι ένα κρίσιμο στοιχείο του εσωτερικού και του εξωτερικού σχεδιασμού. Καθώς μπαίνουμε στο 2023 και μετά, οι τάσεις φωτισμού εξελίσσονται για να βελτιώσουν την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ενεργειακή απόδοση.

Continue reading

Top στις νέες τάσεις του “2024”: Industrial Bathroom

Οι αυστηροί εσωτερικοί χώροι που συνδέονται με το βιομηχανικό στυλ είναι κάτι που οι σχεδιαστές και οι αρχιτέκτονες έχουν ερωτευτεί. Εμφανίζουν πολλές επιλογές σχεδίασης γιατί, παρά την απλότητά τους, μπορούν να είναι απίστευτα ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες.

Continue reading

Οι τελευταίες τάσεις στο interior design: Από Grandmillennial σε Japandi

Η ποικιλία των τάσεων της εσωτερικής διακόσμησης για το 2024 αντικατοπτρίζει την ατομικότητα και τη δημιουργικότητα των ιδιοκτητών σπιτιού και των σχεδιαστών. Είτε σας ελκύει η γοητευτική νοσταλγία του Grandmillennial, η γαλήνια απλότητα του Japandi είτε η οικολογική συνείδηση ​​του βιώσιμου σχεδιασμού, υπάρχει μια τάση που ευθυγραμμίζεται με το στυλ και τις αξίες σας. Αυτές οι τάσεις δεν προσφέρουν μόνο αισθητικές επιλογές αλλά αντικατοπτρίζουν και τον τρόπο που ζούμε, συνδέοντάς μας με τα σπίτια μας σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Continue reading

Η δύναμη των Κατασκευαστικών Έργων της Ανακαίνισης των Ξενοδοχείων

Τα έργα κατασκευής ανακαίνισης ξενοδοχείων αποτελούν ουσιαστική επένδυση για την επιτυχία και τη μακροζωία των εγκαταστάσεων φιλοξενίας. 

Παραμένοντας συντονισμένοι με τις προσδοκίες των επισκεπτών, δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες, αγκαλιάζοντας την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα και διαχειριζόμενοι αποτελεσματικά τις διακοπές, τα ξενοδοχεία μπορούν να παραμείνουν ανταγωνιστικά σε έναν δυναμικό κλάδο. 

Continue reading

Ανακαίνιση πολυτελών ξενοδοχείων

Σε αυτό το άρθρο,θα διερευνήσουμε τα βασικά στοιχεία και τις σκέψεις για την ανακαίνιση σύγχρονων και πολυτελών ξενοδοχείων, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των επισκεπτών και θα τους προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες.

Continue reading

Ανακαινίστε το σπίτι σας το 2023 σύμφωνα με τις νέες τάσεις πλακιδίων!

Οι τάσεις για το 2023, που αφορούν μεγάλες επιφάνειες στο σπίτι, ευνοούν τα καινοτόμα και
μοναδικά στυλ, στα οποία έχει προστεθεί μια βαθιά μελέτη και επανασχεδίαση πιο κλασικών
σχεδίων.

Continue reading

Μετατρέψτε το σπίτι σας σ’ένα μικρό παράδεισο όπου μόνο εσείς κρατάτε τα κλειδιά!

Σήμερα με κάποια πολύ απλά τρίκ και έξυπνες διακοσμητικές ιδέες μπορείτε μόνοι σας να μετατρέψετε το σπίτι σας σε μία όαση απλότητας, ένα καταφύγιο χαλάρωσης και γαλήνης δημιουργώντας έναν φιλόξενο χώρο τόσο για εσάς, τους αγαπημένους σας όσο  και για τους καλεσμένους σας. 

Continue reading