ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Ο χώρος του Μπάνιου και η διαμόρφωσή του μπορεί να μην ήταν σπουδαία προτεραιότητα τις παλαιότερες εποχές αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι στις μέρες μας περιμένουμε πολλά από τα μπάνια μας. Όχι μόνο θέλουμε να εκπληρώνουν καθημερινά τον πρακτικό τους ρόλο αλλά μας αρέσει να αποτελούν ηρεμιστικά, ξεκούραστα καταφύγια. Ένα κρύο, κακώς εξοπλισμένο μπάνιο ξεκινά και τελειώνει  την ημέρα μας με άσχημη νότα ενώ ένα όμορφα εξοπλισμένο μπάνιο έχει τη δύναμη να μας βοηθήσει να νιώσουμε ανανεωμένοι ή χαλαροί όσο κανένας άλλος χώρος στο σπίτι.

Οι ανακαινίσεις μπάνιου μπορεί να φαίνονται αρκετά τρομακτικές όταν εμπλέκονται διαφορετικοί, ανεξάρτητοι επαγγελματίες από διάφορους χώρους όπου πρέπει να συντονιστούν μεταξύ τους με διαφορετικά ωράρια και καθημερινά schedules. Η Εταιρία Casa Solutions έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα έχοντας αποκλειστικά δικό της Συνεργείο αποτελούμενο από εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι δουλεύουν συντονισμένα, γρήγορα και αποτελεσματικά πάντα υπό την επίβλεψη Τεχνικού  παραδίδοντας το Έργο σε συγκεκριμένο time frame με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Στην Εταιρία μας πάντα ξεκινάμε  ρίχνοντας μια ματιά στη διάταξη του υπάρχοντος μπάνιου σας. Η διατήρηση των ειδών υγιεινής στην ίδια θέση θα συγκρατήσει το κόστος και το οικονομικό σας budget καθώς σημαίνει λιγότερες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες Οι Interior Designers της Casa Solutions είναι πλάι σας ,ανά πάσα στιγμή, παρέχοντας τις καλύτερες συμβουλές και δίνοντας τις καλύτερες λύσεις. Σημειώνουμε ποιές περιοχές του χώρου θέλουμε να αλλάξουμε ή να διατηρήσουμε κατά την ανακαίνιση του μπάνιου και προχωράμε στον ανασχεδιασμό τους. Συντάσσουμε πάντα ένα φωτορεαλιστικό σχέδιο 3D όπου αποτυπώνεται η όψη του καινούργιου  μπάνιου δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τον χώρο σας όπως τον έχετε φανταστεί  πριν ακόμα υλοποιηθεί ώστε να έχετε άποψη για τυχόν μικροαλλαγές. Επιλέγοντας τα κατάλληλα προΪόντα και αξεσουάρ από την τεράστια γκάμα μας (πλακάκια, νιπτήρας, ντουζιέρα κλπ..) ο δρόμος προς το ονειρεμένο σας μπάνιο είναι Μονόδρομος!

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ

Ξεχάστε το Βαρετό Λευκό!

Οι ιδέες για πλακάκια μπάνιου μπορούν να μας δώσουν την ελευθερία να δημιουργήσουμε ένα χώρο γεμάτο χρώμα, μοτίβο και προσωπικότητα καθώς και να χωρίσουμε το δωμάτιο σε διαφορετικές ζώνες δίνοντας ξεχωριστή έμφαση στη καθεμιά.

Τα πλακάκια μπάνιου της Casa Solutions είναι από μόνα τους όμορφα έργα τέχνης και έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν εντελώς ένα δωμάτιο του σπιτιού. Αν θέλετε να πειραματιστείτε με έντονα χρώματα και εμπνευσμένες διατάξεις ντεκόρ, το μπάνιο είναι ο τέλειος χώρος για να κάνετε μια ξεχωριστή και μοναδική δήλωση σχεδιασμού. Η ανάδειξη της υφής στους τοίχους μέσω των πλακιδίων επιτρέπει το φώς να αντανακλάται όμορφα από τα τζάμια φέρνοντας ζωντάνια και δίνοντας την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου. Είτε θέλετε να επιλέξετε φωτεινά και τολμηρά, είτε απλά και κλασικά, οι προσφορές μας σε πλακάκια διατίθενται σε μια ολόκληρη σειρά από κομψά σχέδια που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους σπιτιών. Τολμήστε λοιπόν να εκφράσετε την προσωπικότητά σας μέσα από το χρώμα και το είδος των πλακιδίων που θα διαλέξετε και μην εκπλαγείτε αν το μπάνιο σας γίνει το αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού σας!

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ !

Στις μέρες μας υπάρχει μια σταθερή αύξηση ανθρώπων οι οποίοι αποκτούν περιβαλλοντική συνείδηση. Στη Casa Solutions είμαστε υπέρ αυτής της άποψης και προσπαθούμε με όποιον τρόπο μπορούμε να συμβάλλουμε στο καθαρότερο δυνατό αποτύπωμά μας.

Τα ποιοτικά προϊόντα μπάνιου μας, όπως συσκευές εξοικονόμησης νερού, σουίτες τουαλέτας χαμηλής ροής, μπαταρίες διπλής/τριπλής ροής, μπορούν να βελτιώσουν δραματικά την ενεργειακή απόδοση του μπάνιου σας. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε νέα παράθυρα τα οποία θα βελτιώσουν τον αερισμό εξαλείφοντας τόσο το κόστος ψύξης το καλοκαίρι όσο και το κόστος θέρμανσης το χειμώνα.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ !

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη της ανακαίνισης του μπάνιου σας είναι ότι θα αυξήσει την αξία μεταπώλησης του σπιτιού σας, είτε είναι κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα, είτε κάτι που θα σας απασχολήσει στο μέλλον. Ένας τρόπος για να εξασφαλίσετε για γρήγορη πώληση και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό είναι η Ολική ή Μερική Ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του μπάνιου σας μεμονωμένα εάν δεν σας επιτρέπει το budget σας. Ένα νέο μπάνιο λοιπόν λειτουργεί και ως μια εξαιρετική επένδυση. Η Ομάδα της Casa Solutions είναι εδώ για να σας παρέχει τα πιο οικονομικά πακέτα ανακαίνισης της κατοικίας σας. Απλά, Επισκεφθείτε Μας !

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Είναι γεγονός ότι μαζί με την ηλικία εμφανίζονται ορισμένοι κίνδυνοι στο μπάνιο που δεν αντιμετωπίζουν οι νεότεροι! Τέτοιοι κίνδυνοι γίνονται επίσης εμφανείς σε όσους αναρρώνουν από αθλητικούς τραυματισμούς ή ατυχήματα, καθώς και σε όσους αναρρώνουν από χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης ισχίου ή γόνατος. Μια ανακαίνιση μπάνιου στη Casa Solutions σας δίνει την δυνατότητα να εγκαταστήσετε χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως καμπίνα ντους, αντιολισθητικά πλακάκια δαπέδου, φαρδιές ράβδους και εισόδους για να κρατάτε όταν βγαίνετε ή μπαίνετε στο ντους. Είμαστε στη διάθεσή σας για να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Σε ένα μπάνιο που δεν αερίζεται καλά, οι διαρροές νερού μπορεί να προκαλέσουν την δημιουργία μούχλας και στους τοίχους αλλά και να συμβάλλουν στην καταστροφή του δαπέδου. Μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάζεται σε άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή που είναι αλλεργικά στη μούχλα. Ίσως χρειαστεί να ανακαινίσετε ολόκληρο το μπάνιο σας για να αφαιρεθεί η μούχλα με ολική αντικατάσταση δαπέδου και πλακιδίων στους τοίχους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε άμεσα μια προσφορά για την ανακαίνιση του μπάνιου σας