Blog

Ανακαινίσεις χώρων για AirBnB

LINK: https://sites.google.com/view/casasolutionsgekasblogbyvivian/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%87%CF%8E%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-airbnb: Ανακαινίσεις χώρων για AirBnB

Βασικές αλλαγές στον χώρο σας είναι απαραίτητες για να αυξήσετε τον αριθμό των επισκεπτών σας.

Ίσως είστε καινούριοι στο Airbnb και δεν ξέρετε πώς να αλλάξετε την κατοικία ή ο Airbnb χώρος σας να μην παράγει τόσα έσοδα όσα περιμένατε ή ίσως θέλετε να κάνετε πρακτικές ανακαινίσεις.
Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ανακαινίσετε την ιδιοκτησία σας στο Airbnb με σχετικά χαμηλό budget. Για να παρέχετε την καλύτερη εμπειρία πελάτη, θα βοηθούσε αν συνδυάζετε το κόστος με τη δημιουργικότητα.
Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε βοήθεια στο να υλοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο Airbnb σας. Η Casa Solutions Gekas έχει πολυετή εμπειρία και ειδίκευση στην ανακαίνιση χώρων Airbnb με υψηλές κριτικές από τους πελάτες της.

Κουζίνα

  • Εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, ξεκινήστε από την κουζίνα.
    Ένα εύκολο έργο ανακαίνισης Airbnb, είναι να αλλάξετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας.
  • Είναι καλύτερο να επιμείνετε σε ένα κλασικό χρώμα όπως το γκρι ή το λευκό που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα.

Μια φανταχτερή βρύση και ανανεωμένα πλακάκια ή backsplash στην κουζίνα θα τραβήξουν οπωσδήποτε το ενδιαφέρων των επισκεπτών και μόνο από τις φωτογραφίες.

  • Ένα πιο απαιτητικό έργο ανακαίνισης Airbnb είναι η αντικατάσταση των πάγκων.
  • Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε μάρμαρο ή γρανίτη, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί οι πάγκοι απαιτούν πολλή συντήρηση και μπορεί να σπάσουν ή να θρυμματιστούν εύκολα. Μια πιο προσιτή επιλογή είναι ένας πάγκος έργασιας που μοιάζει με γρανίτη.

Μπάνιο

Το επόμενο μέρος που θα κοιτάξουν οι επισκέπτες είναι το μπάνιο σας. Ευτυχώς, ένα μικρό έργο ανακαίνισης Airbnb, όπως η απλή αντικατάσταση της κεφαλής ντους, αξεσουάρ νιπτήρα, έπιπλο μπάνιο, καινούριος καθρέφτης ή ακόμα και η εγκατάσταση ενός νέου φωτιστικού μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εμείς στο Casa Solutions Gekas θα προτείναμε inox κεφαλές ντους βροχής που είναι ιδανικές για συχνή χρήση και εύκολες στο καθάρισμα. Καμπίνες μπάνιου κατασκευασμένες με διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας και Nanoskin τεχνολογία για εύκολο καθαρισμό των αλάτων είναι η ιδανική επιλογή για Airbnb.

Αντικαθιστώντας τα πλακάκια παλιάς δεκαετίας, μπορείτε να μετατρέψετε το παλιό σας μπάνιο σε ένα πιο μοντέρνο και πολυτελές δωμάτιο που θα λατρέψουν οι επισκέπτες.

Και, αν είστε από εκείνους τους οικοδεσπότες που θέλετε μεγαλύτερη αλλαγή, μπορείτε να αντικαταστήσετε το μπάνιο σας με ένα καινούριο ή να προσθέσετε ένα άλλο μπάνιο στην ιδιοκτησία σας, εάν είναι εφικτό. Οι επισκέπτες, ιδιαίτερα οι οικογένειες, λατρεύουν τις κατοικίες που διαθέτουν επιπλέον μπάνιο.

Τοίχοι

Το βάψιμο είναι μια καταπληκτική μέθοδος για να αναζωογονήσετε ένα Airbnb ακίνητο σε λογικές τιμές. Αν δεν ξέρετε ποιο χρώμα θα ήταν καλύτερο στους τοίχους σας, θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το λευκό και ίσως είναι και η πιο απλή επιλογή. Το λευκό έχει την ικανότητα να επεκτείνει οπτικά και να φωτίζει έναν χώρο.

Οι τοίχοι και οι οροφές βαμμένες σε λευκό φαίνονται και αισθάνονται μεγαλύτεροι, κάτι που είναι σημαντικό όταν έχετε μικρό χώρο ή διαμέρισμα στούντιο. Πολλά Airbnb έχουν ουδέτερο χρώμα στους τοίχους, όπως έντονο λευκό ή απαλό γκρι.

Μια άλλη δημοφιλής προσέγγιση είναι να προσθέσετε ένα έντονο χρώμα. Επιλέξτε ένα χρώμα βαφής που θα συμπληρώνει το Airbnb σας και θα κάνει πραγματικά αντίθεση με τους άλλους ουδέτερους τοίχους σας. Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα τοίχων είναι το ναυτικό μπλε και το βαθύ πράσινο. Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να προσθέσετε εντυπωσιακά σχεδία από πλακάκια και να εντυπωσιάσετε όλους όσους το αντικρίζουν.

Πατώματα

Εάν πρέπει να εγκαταστήσετε νέο δάπεδο, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές δαπέδων που δεν κοστίζουν μια περιουσία. Εξετάστε το ενδεχόμενο να βρείτε πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου που είναι ανθεκτικά ή να πάτε για κάτι πιο μοναδικό , όπως ένα γυαλισμένο δάπεδο από πλακάκια γρανίτη.

Αντικαταστήστε χαλιά με πλακάκια τύπου ξύλου για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να εστιάσετε στους χώρους που θα χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες και να ανανεώσετε μόνο το πάτωμα σε αυτά τα δωμάτια για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Φωτισμός

  • Η πρώτη σας προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η χρήση του φυσικού φωτός όσο το δυνατόν περισσότερο.
  • Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να ανανεώσετε οικονομικά την Airbnb ιδιοκτησία σας είναι ο φωτισμός. Δεν κάνουν μόνο τα δωμάτιά σας να φαίνονται πιο φωτεινά και πιο διακοσμημένα, αλλά μπορούν επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γεμίσετε τον χώρο και να καλύψετε μικρότερες επιφάνειες δαπέδου.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *