Design trends

Top στις νέες τάσεις του “2024”: Industrial Bathroom

Αρχικά οι βιομηχανικοί εσωτερικοί χώροι κατοικούνταν από νεαρούς πρωτοπόρους που δεν φοβόντουσαν να διακοσμήσουν σκληρά τα δωμάτια με ορατά τούβλα, πανταχού παρόντα και εμφανή μέταλλα και χρώματα σκουριάς.

Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, το στυλ κέρδισε την αναγνώριση σε πολύ ευρύτερη κλίμακα και μετατράπηκε σε έναν κόσμο επιθυμίας και τώρα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους διακόσμησης σπιτιών.

 

Οι αυστηροί εσωτερικοί χώροι που συνδέονται με το βιομηχανικό στυλ είναι κάτι που οι σχεδιαστές και οι αρχιτέκτονες έχουν ερωτευτεί. Εμφανίζουν πολλές επιλογές σχεδίασης γιατί, παρά την απλότητά τους, μπορούν να είναι απίστευτα ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες.

 

Οι βιομηχανικοί εσωτερικοί χώροι με πινελιά χρώματος, συνδέονται με ανοιχτούς χώρους και λιτή διακόσμηση με τα τούβλα και το απανταχού μέταλλο να είναι τα κύρια μοτίβα, ορείχαλκος, μέταλλο, μαύρο.

 CORTEN APARICI

 

Σκληροί εσωτερικοί χώροι γεμάτοι αντιθέσεις  !

Τα βιομηχανικά πλακάκια δεν είναι μόνο μοτίβα σε σχήμα τούβλου, αλλά και πλακάκια μεγάλου μεγέθους που θυμίζουν αυστηρές και ευθείες πλάκες που μοιάζουν με μέταλλο καλυμμένο με σκουριά. Ο εκπληκτικός χρωματικός συνδυασμός τους, ο οποίος εναλλάσσει το μαύρο και το χάλκινο με τα λευκά πλακάκια δαπέδου, κάνει τις αντιθέσεις σε ένα βιομηχανικό εσωτερικό ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό.

 

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ LAPPATO

Τα πλακάκια βιομηχανικού στυλ διαθέτουν υφή φινιρίσματος lappato. Τα πλακάκια Lappato είναι πλακάκια από πορσελάνη και είναι δημοφιλή τόσο στο δάπεδο όσο και στον τοίχο. Το Lappato αναφέρεται στη διαδικασία που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές για να γυαλίσουν την επιφάνεια της πορσελάνης. Η διαδικασία γυαλίσματος σταματάει απλά πριν γυαλίσει ολόκληρη η επιφάνεια και αφήσει μερικά σημεία αθικτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια επιφάνεια που αντανακλά απαλά το φως.

Η ισορροπία μεταξύ γυαλισμένης και ματ επιφάνειας, η ημι-γυαλισμένη δημιουργεί μια αλληλεπίδραση μεταξύ γυαλάδας και ματ ανάλογα με τη γωνία θέασης, το φως χορεύει στις επιφάνειες ή εξαφανίζεται στις ματ υφές, επομένως η όμορφη μετάβαση από γυαλιστερές σε ματ περιοχές είναι χαρακτηριστικό ενός πλακιδίου lappato.

HYBRID TILES    ↑  TOP ADVANTAGES  ↑

 

  • Μειώστε τη φωτορύπανση του φωτός που απορροφάται (ιδανικά για χρήση σε εξωτερικό χώρο)  διασκορπίστε το φως με τρόπο ώστε να έχετε πιο απαλές αντανακλάσεις στο μάτι
  • Δημιουργεί ένα ήσυχο μίνιμαλ αποτέλεσμα με μια καλλιτεχνική εκλεπτυσμένη εμφάνιση – αίσθηση κομψότητας
  • Παρέχουν το βιομηχανικό στυλ
  • Highly durable – εξαιρετικά ανθεκτικό. Το τραχύ φινίρισμά τους μειώνει την ολίσθηση και το στρωμένο λούστρο τα κάνει λιγότερο πιθανό να έχουν ορατές ρωγμές και γρατζουνιές

“Πλακάκια που ευθυγραμμίζονται με το βιομηχανικό σχεδιαστικό κίνημα”

 

Aνακαλύψτε τις συλλογές από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες μας

cifretubadzinaparici 

που διαθέτουν πλακάκια σε μοναδικό βιομηχανικό μέταλλο. Θα φαίνονται υπέροχα στους τοίχους.

 

Τα δάπεδα συνίστανται να καλύπτονται με λευκούς χρωματισμούς  που θα μεγεθύνουν οπτικά το εσωτερικό και θα το φωτίσουν.

Για να δώσετε στο μπάνιο σας αντίθεση μια ακόμα πιο βιομηχανική πινελιά, μπορείτε να το συνδυάσετε με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Όπως και με τα πλακάκια, μπορείτε να ακολουθήσετε την αρχή της αντίθεσης. Επιλέξτε λευκά φωτιστικά και αξεσουάρ παρόμοια στο χρώμα με τα μεταλλικά πλακάκια σε χρώμα σκουριάς.

Η gun metal collections συλλογή 

από μπαταρίες προσδίδει το 

απαραίτητο industrial χαρακτηριστικό.

Τολμήστε τα δυναμικά και ανθεκτικά υλικά 

με ματ φινίρισμα.

inox – copper – bronze  

 

  Πως να δημιουργήσετε το βιομηχανικό στυλ στο μπάνιο σας:

  •  Πλακάκια έντονου χαρακτήρα και υλικού ( μέταλλο – σίδηρος – τσιμέντο) 
  •  Μίνιμαλ σχεδιασμός – ανοιχτοί χώροι 
  •  Λιτά έπιπλα με μεταλλικές λεπτομέρειες 
  •  Γραμμικό φωτισμός σε ταβάνι και κρυφοί φωτισμοί