loading

Οι υδραυλικοί μας είναι στη διάθεση σας 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την βδομάδα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσετε.
Η CASA SOLUTIONS GEKAS διαθέτει αδειούχους υδραυλικούς με πολυετή εμπειρία που αναλαμβάνουν κάθε είδους υδραυλικές εργασίες στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη. Εργαζόμαστε με σεβασμό για κάθε πελάτη, συνέπεια στα ραντεβού,καθαριότητα, γρήγορη εκτέλεση των έργων που αναλαμβάνουμε, ανταγωνιστικές τιμές και εγγύηση για τις εργασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούμε.

Καλέστε μας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

  • Ενδεικτικά ορισμένες από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε:

-Εντοπισμός διαρροών με θερμοκάμερα και επισκευή δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης
-Εγκατάσταση δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης
-Ανακαίνιση μπάνιου-κουζίναςυδραυλικές εργασίες
-Τοποθέτηση μπαταρίας κουζίνα και μπάνιου
-Τοποθέτηση ειδών υγιεινής, νιπτήρα, κ.λ.π.
-Σύνδεση πλυντηρίου ρούχων-πιάτων
-Αντικατάσταση μηχανισμού καζανάκι
-Αντικατάσταση σιφόνι νεροχύτη, νιπτήρα κλπ
-Αντικατάσταση οριζόντιων και κάθετων υδρορροών
-Τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα
-Συντήρηση και επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα
-Τοποθέτηση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα
-Εγκατάσταση δικτύου θέρμανσης και σύνδεσης με φυσικό αέριο, αντλία θερμότητας
-Αυτονομία θέρμανσης με επίτοιχο λέβητα φυσικού αερίου
-Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης
-Αντικατάσταση σώματος καλοριφέρ
-Τοποθέτηση boiler, ηλεκτροβάνας, διακόπτες καλοριφέρ
-Αντικατάσταση αυτόματου πληρώσεως, βαλβίδα ασφαλείας, δοχείου διαστολής, κυκλοφορητή
-Τοποθέτηση αντλίας ομβρίων και λυμάτων
-Αποφράξεις αποχετεύσεων
-Απόφραξη νεροχύτη νιπτήρα, μπανιέρας και λεκάνης

  • Η αντιμετώπιση των διαρροών νερού στο σπίτι είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, ειδικά όταν οι σωληνώσεις είναι μέσα στον τοίχο.

Μια διαρροή μπορεί να είναι εμφανής όπως η διαρροή σε καζανάκια, μπαταρίες-βρύσες, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, όπου ένας υδραυλικός μπορεί άμεσα να δει και να επισκευάσει την βλάβη.

Τι γίνεται όμως αν η διαρροή νερού είναι αφανής; Ο μόνος τρόπος για να τη καταλάβουμε είναι η εμφάνιση λεκέδων υγρασίας ή φουσκωμένου χρώματος ή και η εμφάνιση μούχλας σε κάποιο μέρος του τοίχου ή της οροφής της οικίας μας ή κάποιας οικίας που συνορεύει. Επίσης μπορεί να παρατηρήσουμε βλάβη σε ξύλινα πατώματα ή σε πλακάκια.

Τα προβλήματα υγρασίας σε έναν χώρο πρέπει να αντιμετωπίζονται αμέσως, γιατί προκαλούν κατασκευαστικές φθορές όσο και προβλήματα υγείας. Επίσης μπορούν να επιβαρύνουν και τον λογαριασμό του νερού, αν η διαρροή νερού μείνει χωρίς επισκευή για πολύ καιρό.

Αν προχωρήσουμε σε ξύσιμο και βάψιμο των τοίχων ή της οροφής που έχει υγρασία ή μούχλα, μετά από μικρό διάστημα θα παρουσιαστεί ξανά. Ο λόγος είναι ότι αντιμετωπίστηκε προσωρινά το πρόβλημα της υγρασίας ή της μούχλας αλλά δεν ελέγχθηκε και δεν εντοπίστηκε το αίτιο που τη προκάλεσε.

Ανασταλτικός παράγοντας για την ριζική και μόνιμη αντιμετώπιση του προβλήματος είναι ο φόβος του σκαψίματος στο σπίτι, μέχρι να εντοπιστεί η διαρροή και φυσικά το κόστος για όλες τις εργασίες που θα προκαλέσει μια τέτοια ενέργεια.

Εντοπισμός διαρροής νερού με θερμοκάμερα

Υπάρχει τρόπος να γίνει ο έλεγχος και ο εντοπισμός μιας διαρροής, χωρίς να χρειαστεί σκάψιμο- γκρέμισμα στο σπίτι. Ο έλεγχος αυτός γίνεται με τη χρήση της κάμερας υπερύθρων ή πιο απλά της θερμοκάμερας.

Η θερμοκάμερα ανιχνεύει την θερμική ακτινοβολία που εκπέμπουν όλα τα σώματα και παράγει οπτική απεικόνιση του θερμικού αυτού σήματος. Ανάλογα με την θερμοκρασία του κάθε σώματος, η κάμερα μετατρέπει το σήμα και σε άλλο χρώμα. Έτσι τα σημεία που υπάρχει ακριβώς από πίσω η διαρροή εμφανίζονται με διαφορετικό χρώμα από τα γειτονικά τους.

Με αυτό το τρόπο η θερμοκάμερα μπορεί να εντοπίσει προβλήματα διαρροής σε δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και συστημάτων ψύξης – θέρμανσης ή ενδοδαπέδιας θέρμανσης και να απεικονίσει ακριβώς τη διαρροή πίσω από τους τοίχους ή τα δάπεδα. Η επισκευή και το σκάψιμο θα γίνει ακριβώς σε αυτό το σημείο και όχι σε όλη την επιφάνεια του τοίχου ή του δαπέδου.

Η εταιρία μας CASA SOLUTIONS GEKAS σας παρέχει τους κατάλληλους υδραυλικούς για τον έλεγχο και την διάγνωση κάθε αφανούς ή εμφανούς διαρροής σας, χωρίς περιττά σκαψίματα και γκρεμίσματα τοίχων. Επιπλέον οι τεχνικοί μας, σας προτείνουν και επισκευάζουν τη διαρροή σας άμεσα με τη μικρότερη δυνατή δημιουργία φασαρίας και αναστάτωσης που προκαλούν τα μερεμέτια.

Η τιμή της υπηρεσίας ελέγχου με θερμοκάμερα είναι από 80 ευρώ + ΦΠΑ.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κλείσετε ραντεβού άμεσα για έλεγχο.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.